dissabte, 4 de novembre del 2006

Alegries!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dimecres varem tenir una gran festa, un gran resultat i per tant una gran alegria. ICV-EUiA si que pot dir que ha estat la força guanyadora (hem estat la única força parlamentaria amb increment de vot)

Des d’aquell dia he hagut de parar als peus a més d’un ja sigui per pessimista, ja sigui per que son d’un altre color polític. Sembla que correm massa a oblidar els bons moments i en canvi hem d’estar pendent, o millor dit patint, per quin serà el pacte de govern.

La veritat és que he decidit practicar el “Carpe diem”, i gaudir de cada cosa al seu temps. És a dir, les informacions i desinformacions sobre els possibles pactes no em faran baixar (ara per ara) del núvol que ens ha donat el resultat electoral, estem parlant de 40.000 vots més (un 16 %) a nivell nacional i de 3700 al Maresme (un 30% d’increment). Aquest increment és la recompensa a la bona feina feta al govern i a la claredat en el missatge (tant pel que fa als encerts, com als errors, com al que farem amb aquest vot).

I per tant vull gaudir de cada plat en el seu moment i no menjar el primer pensant si el segon serà bo o dolent, en tot cas gaudim del resultat i esperem que els xefs ens portin un bon segon plat (jo m’he demanat un govern d’esquerres, crec que encara en queda!)

1 comentari:

  1. ICV CRITICS I EMPRENYATS13 de novembre del 2006, a les 8:54

    MONTILLA provoca abans de que el nomenin president.

    Ahir més de 2000 persones es manifestaven contra la MAT a Girona, entre elles el grup municipal de ICV-EUIA de Girona i càrrecs d'ERC i un parell d'alcaldes socialistes de localitats afectades per la trama de la MAT.

    Montilla es vol carregar el govern abans de que comenci la singladura i ho fa sense miraments, sense cap mena de protocol.

    Això es diu ENTESA?

    Quina barra!

    7:37 AM


    soulmakossa dijo...
    Montilla no es talla. La MAT i el 4 cinturó es faran perquè així ho volen els poderosos, és a dir, la Caixa, les cambres de comerç, el cercle d'empresaris, el grup GODO-La Vanguardia, el PSC i CIU.

    I encara no està el govern en marxa. MONTILLA és així. Ja ho ha demostrat tallant les ales a la única força política que ha augmentat malgrat l'abstenció. ICV-EUIA ho té molt cru. ERC, entretant, ja té el vist i plau per normalitzar la llengua, organitzar aplecs i fer visites diplomàtiques a l'estranger.

    I si algú no està content, que cridi, dins d'un ordre, doncs si es crida fora d'ordre, els mossos faran la resta i en Saura haurà de dónar dobles, triples i quadruples explicacions.

    Això es diu ENTESA.

    Una altra pena.

    ResponElimina