dimarts, 31 d’octubre del 2006

Dia de reflexió... doncs alguns si que ho fan fet!

Aquestes són les reflexions d'un amic i company, veig que, per alguns, realment és útil el dia de reflexió!

QUE VOTEM DEMÀ?

Demà no triarem si un candidat cau bé, o si el candidat és més agressiu en les formes, o si porta la clenxa més ben feta i un altre no en té, o si un té més cintura o l’altre domina més la jerga... El dia 1 de novembre triarem quines polítiques manaran a Catalunya. Es podra escollir tirar pel camí de la dreta, pel camí de l’esquerra o per un camí que no se sap on porta. Es podrà elegir si volem que Catalunya continuï el canvi en la política social endegat a partir del 2003, o tornar a les polítiques del passat que de política social ben poca cosa.
Es podrà decidir si es vol un avenç en la justifica social o en un increment de les desigualtats socials. Si es vol un Govern de la Generalitat que aposti per la defensará els interessos de sectors econòmics poderosos, de corporacions... o per un Govern que es cregui la defensa dels drets dels treballadors i treballadores, i de les classes populars.
Si volem una Catalunya sostenible ecològicament o una Catalunya o un país que es ven tot el territori a inversionistes, rentistes i constructors sense pietat amb el medi.
Si volem un Govern que aposti pels drets dels joves, pel dret a poder accedir a un habitatge digne, a poder formar-se en una escola pública, laica i de qualitat, o per un govern que aposti per a l’especulació, per una escola d’èlit per a uns pocs...
Jo ho tinc clar, no vull tornar enrera en les polítiques socials adreçades a les persones, en les polítiques ecológiques, en les polítiques del dret a l’habitatge, en les polítiques de benestar, no vull un altre Govern que patrimonialitzi les institucions catalanes...

Si ho tens tan clar com jo votarem el mateix, votaràs ICV-EUiA.

Jordi

En tot cas hauríem de fer com firma els seus mails la Victòria, que és la que m'ha fet arribar el text,

"...si no vives como piensas acabarás pensando como vives..."

3 comentaris:

  1. Un administrador del bloc ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Aquests blocs partidistes són ben avorrits... ja saps per on van només de veure'ls el color.

    ResponElimina