diumenge, 30 de juliol del 2006

29-7 Ara si, això s’acaba!

Avui ja és l’últim dia, hem arribat amb prou forces, podrem descansar un parell de dies i o anem de vacances o podem seguir la festa a Argentona.

Primer de tot hi havia la xeringada, s’ha desplaçat de lloc i té alguns beneficis, per una banda hi toca més el sol, l’espai és ample (però hi arriba molta gent) i no cal tallar el carrer. Per altra banda al apropar-nos més a la font del parc es potencia un mal ús d’aquesta i veiem com nens i no tant nens l’utilitzen pel que no està pensada, per banyar-se! I corren un risc d’accidents innecessari. No és el primer dia que veig actituds que posen la festa en risc, l’actitud d’alguns a l’escapada que van a mirar de trencar el cordó de seguretat, o els que van al correfoc amb samarreta de tirants i xancletes en són un bon exemple...

A la nit hem anat a tancar les figures, no se com han anat les altres, però al voltant del drac moltes ganes de provar-lo i gent amb ganes de fer-se portador... sobre tot nens i nenes que ja volen portar el drac que està a l’ou... Per tots aquells que vulgueu ser portadors o músics del drac (gran o petit) i de qualsevol altre figura, cap el patronat a omplir una instància i a la que hi hagi plaça cap a sota!

Bé ara ja només em queda acabar de tancar les vacances, desitjar tenir més sort que en Miquel (que havia d’agafar un avió el dia de la descontrolada i excessiva vaga dels treballadors de terra d’Iberia) i carregar piles pel nou curs, que políticament es presenta interessant i carregat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada