dimarts, 1 d’agost del 2006

Desintoxicació!

Ara si ja hem començat les vacances, piscina i platja cada dia, gelats, dormir tard i llevar-nos més tard encara... la veritat és que toca descansar a finals d’agost haurem de començar a escalfar motors ja que tenim un any amb dues comtesses electorals importants.

Avui m’ha arribat un mail d’en jordi amb aquestes fotos de Santes, ara que creia que estava començat el procés de desintoxicació de Santes, m’ha provocat una recaiguda, he anat a buscar la casaca del Drac, el mocador del correfoc, la samarreta de la ruixada, la samarreta de Santes i m’he passat mitja hora abraçat a ells, la olor de pólvora, els colors m’han portat als records d’aquestes santes....

Aquells que no siguem capaços de superar-ho només ens queda donar voltes com a zombis per altres festes (començant per Argentona), agafar-nos a records (olors, fotos,...) per rememorar els dies de festa o pensar que 360 dies passen ràpid i que aviat podrem trobar anar enllaçant festes per arribar a la traca final de Santes (Carnestoltes-Sant Jordi-Festes de barri...)

PD. Les fotos d’aquest post són d’en Jordi Bertran (gràcies Jordi!)

2 comentaris:

  1. salut i descans per un exit politic i social a la tornada,,,

    ResponElimina
  2. Mira la agenda de Catalunya. Hi han moltes activitats a fer: festa


    A mes si teniu espectacles els podeu enviar per que els publiquem espectacles

    ResponElimina