diumenge, 2 de juliol de 2006

L’estiu ja és aquí i hi ha moltes coses que ens ho indiquen i no parlo de la calor, de la suor, de les dutxes per poder-nos dormir (que també!)

Però hi ha algunes coses que ens fan veure irremediablement que l’estiu ja està aquí... alguns exemples:

 1. Les paelles al passeig marítim.
 2. Les clares a les terrasses (i també la proliferació d’elles pels carrers de Mataró)
 3. Els grups d’infants amb samarretes de colors i monitors al costat voltant per Mataró (Casals d’estiu)
 4. Els petards per la revetlla i el castell de focs d’en Pere al recinte firal
 5. El compte enrere (de Sant Joan fins a la Nit Boja) de la festa a Mataró, a la ressaca a Argentona fins a les vacances merescudes.

Aquest any n’he perdut una que ens refrescava molt l’estiu, els gelats de Can Graupera, on trobarem el gelat de meló, el de aranja o el de maduixa acida que allà ens oferien...

Per cert quines són per vosaltres les coses que ens fan veure que l’estiu ja està aquí?

2 comentaris:

 1. Osti Joan, t'has deixat el més important:

  - La disminució de la quantitat de roba que porten les noies a sobre quan arriba l'estiu, i que molts agraïm... Visca l'estiu!!!

  Salut!

  ResponElimina
 2. Ai ai ai....l'estiu ja és aquí.
  Una altra cosa que ens "recorda"que ja ha arribat són les obres a les ciutats!! Aixequen autèntiques fortificacions i fan forats monumentals,...o no: simplement s'obliden les tanques, les grues allà al mig del carrer.
  Però si ho mirem per la vessant positiva, aquestes obres típiques d'estiu també alegren la vista! Ara que es porta "agafar" jovenets per "contractes curts"...i els fan treballar de sol a sol (de 8 a 6 )i pobrets volen complaure a les vianants i es treuen la samarreta...(solen estar caxitas, per cert, el joc del pic i la pala o fa això)mmmm...mmm...l'estiu
  Veus Joan, les Administracions també pensen en la dona ! je,je...

  ResponElimina