divendres, 28 de juliol del 2006

27-7 Ulleres i granissat!

Avui és el dia de les ulleres de sol, al matí quan les colles es troben davant de l’ajuntament en veiem de dos tipus, les ulleres on forma de bossa sota dels ulls i les de sol que cerquen tapar les primeres... I és que per aquells que no tenim l’excusa dels nens avui és la segona nit en blanc o quasi, molts i moltes hauran dormit 3-4 hores en dos dies!

Aquest és un dia llarg, i amb la calor encara se’ns enganxen més les lleganyes i ens pesa l’aire sobre el cap. Anem a ofici a l’entrada de l’ajuntament la banda fa sonar uns compassos a l’entrada dels regidors i altres autoritats (encara que el president del Consell Comarcal mira de passar desapercebut!) al arribar a santa Maria toca saludar amb el drac a l’àliga i a les autoritats... compte que amb el soroll i les presses no sento en Ramon, saludo tard i casi la “picotejo”, com podeu comprovar l’angle de visió no hi ajuda molt (foto).

Desprès tots ens escapem de la calor de la plaça per passar el llarg ofici en la fresca de Can Xavi amb una estrella glaçada i una buti amb seques... això si que és tenir ofici! A la tarda la Passada, la sortida més llarga, la pluja fa dubtar a la sortida, però al final el sol ens voldrà acompanyar, enfilem la riera esperant el desitjat granissat i orxata que ens ha promès en Jordi al arribar a Santa Anna.

Al acabar la dormida, la colla d’en Robafaves ens felicita el 15 aniversari amb el ram e la Geganta, i apa a sopar i canviar-nos el més ràpid possible per poder anar a fer ah! I oh! A la platja (corrent el risc de perdre punts del carnet de Santero!)... El cansament entra en escena pels petits, i també pels més grans, quatre notes dels concerts, 5 minuts del dansa aèria i 5 minuts per agafar un tall de xíndria i cap amunt que tots estem que ens caiem! I aquest any no hem aprofitat el matí per deixar el cotxe en bon lloc, sort que l’Eva i la Mireia ens pugen que sinó en veig tot el camí portant dos nens dormint en braços!

Avui ja ho sabeu, cursa, tria menut i el festeig del drac... que diuen que aquest any si! Després d’anys de provar-ho tindrem un ou fecundat... i diuen que cal un any de covar-lo per poder tenir dracs petits!

1 comentari:

  1. Mira la agenda de Catalunya. Hi han moltes activitats a fer: festa


    A mes si teniu espectacles els podeu enviar per que els publiquem espectacles

    ResponElimina