divendres, 3 de febrer del 2006

Tots tenim dret a opinar...

Us convido a demanar al president del PP que sotmeti a referèndum de tots els espanyols i les espanyoles la següent consulta:

“ Creus convenient que l’elecció del president del PP es faci per consulta popular entre tota la ciutadania i no només entre els militants d’aquest partit?"

Si és així podem enviar aquesta pregunta amb la resposta Si al mail del PP a atencion@pp.es i al PPC stppc@pp.es.

3 comentaris:

  1. Joan, veig que la direcció del PP està començant a perdre l'OREMUS. Això ja no sé que sembla, però és un paròdia del més pur estil de les novel·les de picaresca del s. XV i XVI. Per cert, saps que avui a Llavaneres hi havia planificada l'inici de la campanya a Catalunya per part d'en Piqué?
    Ostres Joan, se'm faria molt difícil haver de votar el presi del PP.
    Per cert vigila, que jo a tu, si que et podré votar eh. Això fa por eh¡ jejejej

    ResponElimina
  2. Joan, sóc simplement una noia de 15 anys, i no se exactament com he acabat al teu espai...però, opino que tens tota la raó amb aquest tema. En un principi ens venien l'estatut com a un gran canvi, etc(com fan amb totes les campanyes pol·litiques), però certament s'esta convertin amb un ''joc'' entre partits pol·litcs, i comença a fer riure. Pensaras que no hauria d'opinar d'aquest tema per ser massa petita, però ho faig al teu blog amb molt de gust ja que la meva família no valora aquests comentaris. Petons

    ResponElimina
  3. Hola estel, aquesta és la gracia dels blogs... sembla el joc de l'oca, d'oca a oca i arribes a un bloc desconegut...

    Tothom ha d'opinar sobre tots els temes, si ens deixes aquest temes només als polítics entrem al terreny dels jocs...

    No se si tornaras a entrar i veure aquest comenatri...

    ResponElimina