diumenge, 8 d’octubre del 2006

Motius per l’apostasia

Avui poques paraules fan falta, la veritat és que poques vegades he vist unes imatges que substitueixin i resumeixin també algunes de les meves idees, argumentacions i opinions respecte al fet, des del meu punt de vista equivocat, de apuntar a algú en una professió religiosa de la qual després no serà fàcil esborrar-se.





No afiliat els meus fills a ICV, no els he fet socis del barça i molt menys els he fet ateus (al no ser-ho no podia fer-los catòlics). Espero que vagin aprenent de la vida i que aquestes decisions les prenguin per si sols en el moment que ho vulguin fer, aquestes solen conformar el seu propi perfil i no són com fer-se del club super3 o fer el forat d’una arracada.

No soc il·lús, se que el seu entorn els condicionarà que la proximitat amb unes idees i professions els marcarà tant per apropar-s’hi com per a cercar les contràries com a refús al que es coneix. Però espero que aprenguin a ser lliures, conscients i responsables de les seves pròpies decisions i crec que en el fet contrari només hi ha la voluntat de perpetuar unes idees, de fer-los hereus inconscients d’una ideologia.

3 comentaris:

  1. Havia començat un comentari però al final era tan llarg que l'he aprofitat per fer una entrada al meu blog.

    http://mariaescalas.blogspot.com/2006/10/batejar-els-fills.html

    ResponElimina
  2. Sense ànims de menysprear ningu, i lluny de voler ofendre (et demano perdó si ho he fet), has de comprendre que els catòlics de vegades ens atipem dels que van en contra de tot el que sigui catòlic, només perquè é catòlic i res més. Només perquè pensen diferent. Potser m'he passat amb el meu comentari; només el que volia remarcar és que cadascú dóna el millor que té als qui estima, al menys el que pensem que és el millor. Després sense dubte la vida ja portarà a cadascú el seu rumb cap a un costat o un altre. Espero sincerament no haver-te ofès.

    ResponElimina
  3. Hola Joan, ahir et vaig veure per la tele a Lleida, quina moral, però s'ho val!!!
    missatge per email/sms/blog/web/orella a orella:

    el dia 1 donarem la campanada verda i roja!!!! vota icv-euia!

    ResponElimina