dijous, 28 de setembre de 2006

Rubianes/Mujica/l’església

Rubianes som tots!

Avui si Rubianes hem estat tots, la veritat és que fa dies que volia parla d’ell i de la Censura. Avui (espero ja que encara no he sentit notícies sobre el tema) i gràcies a la intervenció de CCOO, rubianes ha pogut presentar el “Lorca eran todos” tot i la intransigència, intolerància i censura d’alguns dirigents polítics i d’algun pretès periodista (dic pretès per respectar a molts amics i coneguts que son periodistes amb criteri i independència).

Fa uns dies la maquinària sectària del PP i de l’església capitanejada pel Voldemort de les ones varen provocar que es tragués de la cartellera una obra de teatre que més enllà del possible to, més enllà del possible bon gust, més enllà del possible insult és l’expressió d’una opinió. Però alguns “vencedors” creuen que encara estan en aquella època en que ens podien fer callar, en que el censor actuava impunement i sinó els grisos venien al darrera, no han entès que en aquest últims 30 anys, i gràcies a la lluita dels nostres pares, hem construït un estat de dret que es dota d’una legislació que defensa la llibertat d’opinió i d’expressió(recollit a la constitució) i que es dota d’un sistema judicial que ha de resoldre les col·lisions dels drets que la constitució ens dota. Aquest, tot i els seus possibles defectes, és el sistema i no d’utilització del poder del micròfon i de la tribuna de la ràdio per vetar, insultar i censurar tots aquells que no pensen com ells o que els poden recordar el que els seus pares varen fer.


Una postal pel defensor!

El defensor del poble actua contra un estatut que ens dota de la millor carta de drets i deures de les democràcies... aquesta si que és una paradoxa, és per una visió de centralisme? És per la por a perdre competències? És per una croada personal contra els nacionalismes, o millor dit alguns (el nacionalisme espanyol resta impune)? La veritat és que aquest senyor no em defensa, hi era quan s’han aprovat lleis que limiten els drets d’algunes persones? Actua davant de la vaga del Prat?...Es per això que us convido a enviar una postal a aquest personatge, adheriu-vos (com he fet jo mateix) a la campanya d’ICV.

No vull creueta a la meva declaració de la RENDA.

No vull tenir l’opció de posar una creu a la meva propera declaració, ja que crec que l’estat no ha d’actuar de recaptador d’una organització privada, ja que crec que l’estat no ha de deixar de recaptar el 0.7% dels impostos dels catòlics, ...

Crec que ens han volgut vendre gat per llebre, uns ens diuen que l’església només serà finançada pels catòlics, però la veritat és que els diners que rebrà l’església seran descomptats dels impostos que els creients aporten a l’estat... en al fons sortirà d’allà mateix, de la bossa comuna de l’estat... de conya.

Uns altres ens volen vendre l’església com una gran ONG per tal que marquem la creueta, no negaré la tasca solidària que aquesta organització dur a terme però cal que tots siguem conscients que les principals organitzacions, ONG, Fundacions i associacions catòliques que fan aquesta tasca ja reben una part important del seu finançament de la creueta que posem per a “otros fines sociales” i que la creueta a l’església va destinada al manteniment d’una estructura que està criticada tant pels de fora com pels de dins (moviments catòlics de base), i pel finançament dels Voldemorts de les ones...

Això si, una alegria, per fi l’església començarà a pagar IVA... ara si que començaré a pensar que tots som iguals davant del fisc!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada