dissabte, 11 de maig del 2013

Sortida a les Agudes, pels castellets



Desprès d’un parell d’intents, el primer frustrat pel temps (vaig pujar fins l’aparcament i estava tot nevat) i l’altre per agendes repletes a última hora. Aquest matí m’he dit, a la tercera no pot fallar... i després de consultar la ruta a seguir a la web de http://www.senderisme.tk he agafat motxilla, cotxe i després de parar a mig camí per fer un cafè a les 8 arribava al aparcament de les ferreres, poc abans de Sant Marçal.

 


No m’aturaré a descriure la ruta ja que no ho sabre fer millor que la gent de senderisme i teka, que ja van fer fa uns anys aquest recorregut (les agudes), però si  de les sensacions de recuperar la muntanya, que feia mesos que tenia pendents...


Ha estat pujar les primeres rampes i poder gaudir de l’aire de la muntanya, de la vista del Matagalls, de sentir la teva pròpia respiració, de sentir-te a prop de la natura i del paisatge... Aquesta és una excursió molt complerta, permet gaudir d’una bona vista, grimpar en diferents (cal ajuda d’una cadena en un petit punt més complicat) moments donant a la sortida un punt de dificultat... En poc més d’una hora he arribat a les agudes, podent copsar allà el vent, els núvols que amb dificultats salten la carena, observant la plana de vic i el Vallès coberts de bromes i amb les valls del Montseny interior solejades...










Tot seguit he dirigit els meus passos a un turó del home que s’amagava entre boires, el camí traçat, planer i clar et permet apuntar alguna petita cursa... I un cop allà camí avall per la pendent nord-est de les agudes, gaudint d’una impressionant fageda plena de camins abandonats que dificulten una mica l’orientació, per retrobar l’aparcament poc més de tres hores després del inici!
En definitiva una sortida curta que permet gaudir de la natura, del paisatge i de la muntanya a pocs quilometres de casa! Ideal per a treure el mono de muntanya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada