dijous, 13 de novembre del 2008

Sr Maragall, sigui conseqüent i dimiteixi!

Sr Maragall, fa un any ens va fer una proposta de bases per a la llei d’educació, feta sense consens, sense diàleg, sense escoltar i sense fer cas al Pacte Nacional...

Fa nou mesos es va evidenciar que la comunitat educativa no compartia els principis d’aquesta proposta amb el posicionament públic de moltes entitats en contra i la major manifestació de mestres i estudiants que es recorda en temps, vostè en devia prendre bona nota i al juliol, amb nocturnitat, ens va presentar una nova proposta ... ara ja de llei, que mantenia molts dels principis de les bases i que sobretot mantenia les formes al escoltar i tenir en compte els implicats de la mateixa forma que ho fa fer amb les bases.

Avui, una segona vaga menor (evidentment ja que era convocada per menys sindicats) però massiva al carrer i si no digui quin col•lectiu posa 15.000 persones al carrer (prenent els números de la guàrdia urbana) per manifestar-se, en aquest cas, a favor d’una escola pública de qualitat i en contra d’aquesta llei que no ho permet.

Però es que el dia 30 tindrà una altra concentració massiva de mestres, pares, estudiants i altres membres de la comunitat educativa dient-li que no, que aquesta no és la Llei d’Educació que el nostre país es mereix.

I ens trobem en un departament que manté les millors formes d’un govern convergent que ja no és el nostre, ja que: fa una proposta de llei d’educació amb clars tons de centredreta, amb defensa del liberalisme en la gestió i amb la promoció dels centres privats i concertats, ja que utilitza els mitjans per minimitzar el crit unànime del sector, ja que segueix intentant imposar les seves tesis fent oïdes sordes de qui les hauran de viure i de qui les hauran d’aplicar,...

Senyor Maragall sigui conseqüent amb el que fa i dimiteixi d’un govern que es diu d’esquerres i de progrés... o agafis el carnet de convergència o, perquè no, d’unió! (no ens vulgui enganyar més!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada