dimarts, 6 de novembre del 2007

Mediterrània, terrabastall!

Terrabastall XXL de Xarop de Canya

Espectacular passacarrers amb tres elements que ens criden l’atenció, primer un gran far movible que ens portarà per els grans ports de la Mediterrània, seguit per un amplíssim grup de músics que ens acompanyarà i posa ritme al viatge amb percussió, gralles i altres instruments de vent, i per acabar uns incansables xanquers que faran de mariners, barques o cavalcaran cavallets de mar.

El ritme et porta a ballar i seguir el camí que ens indica el far i de tant en tant parem per fer alguna acció que ens portarà a illes i ports diversos, des de representar les festes de Sant Joan de Ciutadella, fins a les havaneres de molts ports catalans.
Aquest és un espectacle ideal per dinamitzar espais de festa, per portar la gent amunt i avall, fent-los entrar a les festes amb gran disbauxa, ens fa pensar en que és un espectacle interessant pel Sarau de Santes (ho compartim amb alguns dels molts mataronins que ens hem trobat per Manresa).

Un altre element a destacar és la sonorització dels músics, tots amb el seu micro inalambric i amb els altaveus al “carro” del far, altres passa carrers funcionen igual (un d’ells amb els altaveus integrats en un canó francès de la època napoleònica). El PMC s’ho hauria d’estudiar per la tant polèmica sonorització de l’escapada (es podrien posar els altaveus en una motxilla al Robafaves, :-))

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada