dijous, 9 d’agost de 2007

Vacances Italianes

Avui escric des de Florència, la veritat es que les vacances provern (suposo com a tots) i podriem parlar de moltes coses. Ja sigui del interés de desconectar-te de tant en tant del dia a dia, fa dies que no tinc noticies directes del qye pasa per Mataro (disculpeu els accents però el teclat italiua costa d'entendre), del maresme o de Catalunya. Acabo de veure per internet (fa set dies que no em conecto) que en Casaus ha mort (per posar un exemple) suposo que no ha passat res rellavant (almenys en els temes que em poden afectar directament) ja que sino el telefon hagues sonat algun moment. Ja sigui per disfrutar del temps amb la familia sense cap tipus d'intromissio, ja sigui per disfrutar de diferents espais que cal aconsellar a tothom. Com que estic de viatge cometo alguns llocs indispensables dels que he visitat.

La Vall d'Aosta; evidentment indescriptible ja que qualsevol adjectiu hagues quedat curt, des de la ciutat d'ùAosta en pocs minuts et pots endinsar en valls incomensurables que donen per miler s de pasejades, excursions o ascensions (queda pendent per una viatge on poder ascendir i escapar-te per les muntanyes sense cap tipus de limitacio).

Venecia; loa quantitat de gent que t'hi trobes no fa pesat una visita a un lloc de gran bellesa i sobretot on pots perdret entre els milers de carrerons i els més d'un centenar d'illes i no se quans quilometres de canals , un laberint increible on trobar molts petits racons on predres. Bologna, la ciutat sorprenent, hem parat casi per casualitat i ens hem trobat amb una ciutat interessant, magestuosa, on gaudir d'un temps d'estudiant (pèer posar un exemple) crec que pot ser mun espai ideal per haver fet l'erasmus que mai vaig fer.

Pero segurt que no queda aqui ja que avui he arribat a Fiesole (des d'on la vista sobre Florència és increible) i per tant els propers dies ens passejarem per aquesta ciutat i per una Tosacana que promet... ja us explicaré

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada