dissabte, 26 de maig del 2007

27 de maig

Avui diumenge es ja el dia de les votacions, avui s’han de transformar en vots tots els esforços per transmetre les idees, les propostes i les il·lusions per transformar el nostre entorn, els pobles, la comarca...

La veritat és que ha estat una campanya encoratjadora en molts sentits, tot i que com sempre hi ha mals moments, però en els actes molt sovint es captava un ambient d’il·lusió i alegria, la gent que hi ha participat estaven animats per transformar la nostra societat. No només es una qüestió de quantitats de persones actes en pobles petits amb 30 persones, o llocs on ens presentem de nou amb 70 o llocs on tenim l’alcadia amb 500, sinó que també és del sentiment que flotava en l’ambient i de les idees i discursos motivadors que hi hem sentit. Hem fet carrers, mercats, sopars, debats, mitings, concerts... en tot cas aquí en teniu un exemple.

Però de fer no toca parlar de política, o ja si... en tot cas un enllaç per seguir les dades a la comarca. I un altre per pensar en altres coses, com ja sabeu alguns formo part de la colla del drac de Mataró i aviat tindrem descendència, estem tots molt il·lusionats, el drac el que més de tots, i podreu anar seguint el creixement del dragalió dia a dia al seu blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada