diumenge, 21 d’octubre del 2007

Nou espai de debat, neix verdiroig.blogspot.com

Des de divendres la gent d’esquerres i progressistes properes a Iniciativa per Catalunya Verds tenim un nou espai de reflexió i debat, aquest és el blog verdiroig.blogspot.com. En ell es pot debatre de forma oberta i franca sobre l’acció política d’ICV, sobre els referents d’esquerra o sobre el nostre país. La millor forma de expressar-ho crec que és amb les seves pròpies paraules.


“Aquest blog vol ser un espai de reflexió política, emmarcat en l’espai ideològic d'Iniciativa per Catalunya Verds, que permeti el debat sobre els conceptes i practiques polítiques de manera que transformem de forma real el nostre entorn.

Per això volem recuperar, tornar a definir, deconstruir i dur a la pràctica els vells i els nous conceptes de l’esquerra transformadora que ICV ha de ser; la igualtat, el progrés, la justícia social, la sostenibilitat, la democràcia o la participació poden ser alguns dels elements de reflexió.

Aquest és un espai obert on, des del respecte, tothom pot participar, debatre o proposar. Us convidem doncs a fer les vostres aportacions que vagin des del debat teòric fins al discurs propositiu, des de l’elogi de l’acció política fins la critica constructiva de les actuacions en curs...”


Des de la modèstia del meu blog us convido a tots i a totes a donar-hi un volt, a participar-hi o a adherir-vos hi. La forma de contactar és a traves del mail verdiroig@hotmail.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada