dilluns, 24 de juliol del 2006

El PITC, quin model de país volem?

Masses han estat les declaracions d’en Montilla, de l’Iceta i d’altres dirigents del PSC… que si quart cinturó, que si laterals de la C-32… Tots sabem que el model d’infraestructures del PSC i d’ICV som molts diferents, però semblava que parlant ens podríem entendre... que s’avançava en un model de desenvolupament fonamentat en el transport públic, en la millora de les connexions ferroviàries tant per a persones com per a mercaderies que aquest és el que és mes just i social (accessible a tothom) i més sostenible pel medi ambient... Haurem d’esperar al dos de novembre per poder seguir negociant, partint dels avenços ja aconseguits, ells ja saben quin és el nostre model... menys asfalt i més transport públic!

1 comentari:

  1. Completament d'acord amb tu. Per cert, es comença a parlar d'en Montilla com l'home empresa. No per temes de capacitats, sinó per aquella concepció negativa de la política pública com a gestora d'interessos particulars, un d'ells construir, construir....
    Segurament Catalunya té moltíssimes necessitats, i moltes potencialitats, però l'asfalt, ai l'asfalt, igual que el pisos vora mar.. oi?

    ResponElimina