dijous, 27 de juliol del 2006

26-7 Descans i nans!

Avui ha estat un dia més tranquil, al matí ha tocat anar a currar, amb els llençols enganxats, amb la pudor de pólvora entaforada als forats del nas, amb el xiulet dels últims petards ressonant a les orelles... No se que és el que fa que els dies ressacosos siguin els més calorosos de l’any...

Després al migdia piscina, al Sorrall per treure la son i la calor del cos, la veritat és que la son a tornat a perseguir-me abans de l’escapada dels nans.

Avui tocava als més petits de la família, ha estat un encert d’aquest últims anys fer aquesta escapada pels més petits i més encert el format d’aquest any amb jocs i activitats al voltant d’aquestes figures. La veritat és que la meva memòria em porta a recordar altres activitats de caràcter infantil. Per una banda un record difós, devia tenir molt pocs anys, del ball dels nans a la plaça Santa Anna, quan els hi havíem de donar un duro perquè ballessin davant teu! Desprès el record salta a les grans porcades (crec que es deien així) que suposaven una gran gimcana en que els més petits o menys petits se les veien de valent per superar proves diverses...

La veritat és que potser pels més petits hi ha hagut més varietat i canvis en model d’activitat, aquesta revolta de nans-correguspira-ruixada infantil n’és un pas interessant, espero que en els propers anys es consolidi i sigui un acte de referència com ho és la nit boja... i esperem que l’any vinent hi participi una nova figura de la ciutat (el drac petit!) que sembla que ja comença a covar-se l’ou!

La veritat és que els anys ja pesen i els fills són una bona excusa per que la nit del 26 no sigui com la d’altres anys, ball, banyada a pel a la platja i empalmar matinades i ofici per anar a dormir tres hores (alguna cosa bona té un ofici tant llarg!) per tant aquesta nit hem fet bondat i a les 11 ja dormitava al sofà... a les 12 cap al llit i a les vuit del matí cap a ofici...però això ho explicaré demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada