dijous, 26 de juliol del 2007

Santes 2007, benvingut Dragalió!!!!

















Fa dies que tinc pendent molta feina, el comentari ‘un article que m’ha enviat en Ramon o la valoració del pacte sociovergent al Consell Comarcal, o les noticies del punt sobre la depuradora de l’alt maresme en son bons exemples. Però avui, sense intenció d’escapolir-me de la feina pendent (que aviat serà resolta en certa mesura), sinó que som 26 de juliol i ara a Mataró només existeix un tema, cal parlar de les Santes . I aquest any hem de parlar del Dragalio.

Aquesta és una de les principals novetats d’enguany, algun s preferiran parlar de la pantalla a la crida o del no n’hi ha prou... Però a mi és aquesta la que em destaca. Després d’uns quants anys de festeig públic i a vegades d’amagat el nostre Senyor Drac té descendència, un petit drac que físicament és molt semblant al pare, però que te cara de murri i trapella (foto extreta de Capgros.com). Aquesta nova figura que és una forma de vincular al més petits al drac va ser presentada de forma pública ahir a la tarda i tindrà el seu bateig laic el dia 28 de juliol al vespre. Cal tenir clar que aquest actes no nomes seran únics aquest any sinó que ho seran de la història de les Santes.

Però més que estendrem sobre com és i que pensa aquesta nova figura us convido a que el seguiu a traves del seu blog (neixen moderns els nouvinguts).

2 comentaris:

  1. Felicitats per el dragalió, et trobàvem a faltar.
    esperem la teva valoració del pacte sociovergent al Consell Comarcal,i espero no estiguis molt cremat per culpa d’aquets torracollons de sociovergens.

    i sobre tot voldria saber la teva valoració de les noticies sobre la depuradora de l’alt maresme
    salut
    angel

    ResponElimina
  2. dilluns sens falta entrada sobre el pacte sociovergent al Consell Comarcal (possiblement també publicat al punt)... i per dimarts, abans de marxar de vacances miraré de posar el de la depuradora...

    ResponElimina