dissabte, 22 de setembre del 2007

Més Bustos!!

Un company em porta un retall de El País d’avui, on parla de la reelecció de Bustos a la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). M’agradaria destacar-ne algun estracte, Lluís Tejedor, (...) "es el PSC el que debe considerar si el candidato es una figura de suficiente peso político".o una altre part “La disconforme era la coalición local de ICV-EUiA, que hace casi tres semanas reclamó que Bustos dejara la presidencia de la FMC porque "no está a la altura"

La veritat és que no m’agrada que ICV doni el seu vot al nomenament de Bustos, i menys que es justifiqui amb les Paraules del Lluís Tejedor. Ja se que té raó, en certa mesura, en que el PSC ha de ser qui consideri el pes polític de la persona que proposen, i se que evidentment pertoca al PSC, majoritari a la FMC qui li pertoca triar un presidenciable, però al mateix temps a ICV li toca valorar si el seu vot valida el “pes polític” de qui ocupa un càrrec públic.

Per altra banda conec, en part, les formes de fer política i els arguments que segurament porten a la nostra agrupació local a dir que “no està a l’altura” i encara entenc menys que amb la decisió de recolzar a Bustos a la FMC es deixi en dubte el criteri i el discurs polític de l’agrupació local de Sabadell.

La qüestió a valorar és fins a quin punt hem de reforçar, validar i fer costat en uns organismes allò que en d’altres critiquem...

1 comentari:

  1. Realment trobo lamentable el seguidisme que fa l'estructura central d'ICV a aquests personatges del PSC que l'únic que volen és convertir-se en verirables prohoms.

    A veure a mi que algú m'ho expliqui: com pot ser Alcalde d'un municipi com Sabadell, president de la FMP i de la quantitat d'organismes que ell hi és alhora?

    però aquest no és el problema. EL PROBLEM REAL ÉS LA SORDESA DELS POLÍTICS FUNCIONARIS DE DESPATX DE L'ESQUERRA cap a la seva militància i la gent activa de la política local.

    ResponElimina